Девојчице из Кајакашког клуба Стари Бановци једне од најбољих у Србији

Општина Стара Пазова организовала је данас сусрет са девојчицама, чланицама Кајакашког клуба Стари Бановци, које су током протеклих недеља освојиле медаље на више такмичења на нивоу Војводине и Србије.

Kajakasice u opstini.jpg

Седам девојака заједно са тренером Зораном Ашћерићем имало је пријем код помоћница председника општине Стара Пазова Наташе Мићић и Маје Грбић, као и начелника за спорт Велибора Катића, који су упознати са њиховим наградама.

На нивоу Војводине треће место је припало Анастасији Вагић док је Анастасија Шашић трећа у Србији. Девојкама је циљ да буду још боље у овом спорту, који воле а за своје успехе највише су захвалне свом тренеру Зорану Ашћероћу, који сматра да је посвећеност и кључ успеха.

За кајакаштво влада велико интересовање. Увек се може још боље, потребно је много рада, али и подршке, коју им пружа локална самоуправа у виду опреме рекао је приликом пријема Велибор Катић, начелник за спорт у општини Стара Пазова.

Кајакашки клуб Стари Бановци има 106 регистрованих чланова из целе старопазовачке општине и и један је од три најмасовнија клуба овог типа у Србији.

Tagovi

Komentari (0)