Десет медаља за карате клуб Сенсеи Инђија

 

sensei coka 2019.png 

Инђијски карате клуб „Сенсеи“ окитио се са осам медаља на протеклом „12. Међународном карате турниру Чока 2019“.

Златне медаље освојили су Миливојевић Николина у категорији женских нада и у катама појединачно, Јаковљевић Милоје у категорији полетараца у катама појединачно и микс ката тим у категорији пионира и то у саставу Јаковљевић Марија, Кораћ Никола и Бојић Владислав.

Сребрне медаље освојили су Леђанац Теодора у категорији полетарки у катама појединачно и Јаковљевић Марија у категорији пионирки - кате појединачно.

Бронзане медаље освојили су Чворак Анђела у категорији пионирки у катама појединачно, Бојић Владислав у категорији пионира у катама појединачно као и у борбама појединачно и Жигић Саша у категорији кадета у катама и у борбама појединачно.

На овом међународном турниру који је окупио 400 такмичара из 40 клубова и 8 земаља инђијски „Сенсеи“ је представило 9 такмичара освојивши 10 медаља и то 3 златне,2 сребрне и 5 бронзаних.

Овај турнир је значио и последњу проверу чланова репрезентације за предстојећи  наступ на Светском Првенству које ће се одржати у Карловим Варима у Чешкој, где инђијски Сенсеи представља нашу државу са своја 4 репрезентативца.

 

Tagovi

Komentari (0)