Десет година Ротари клуба у Староj Пазови

Старопазовачки Ротари клуб организовао jе свечаност поводом обележавања 10 година од оснивања и рада ове хуманитарне организациjе. На свећаности jе изабран и нови председник Ротари клуба, а била jе то прилика да се посебна признања уруче дугогодишњим члановима, као и младим ротарактовцима коjи су се окупили ове године у оквиру самог клуба.

Rotari klub Stara Pazova.jpgНа слици: Ротари клуб Стара Пазова

 

Служење и дружење – то jе мото старопазовачког Ротари клуба коjи ове године обележава десет година постоjања, а у протеклоj децениjи спроведене су акциjе у области школства, здравства, екологиjе и заштите животне средине и тако ће бити у наредном периоду – поручуjе нови председник ове хуманитарне организациjе Миша Валок.

Сада већ бивши поредседник клуба Петар Попов коjи jе ову функциjу обављао у претходних годину дана истиче да му jе посебно драго што jе у jубиларноj години почео са радом Ротаракт коjи окупља успешме младе чланове у овом краjу.

Jубилеj jе био прилика да се доделе значке и чартер повеље младим ротарактовцима, а значаjним повељама награђени су и дугогодишњи чланови. Клуб jе основан на инициjативу редитеља и глумца Мирослава Бенке из Старе Пазове, а уз помоћ новосадског Ротари клуба.

Ова организациjа од самог почетка била jе препознатљива по мултинационалности, мултиконфесионалности и мултупрофесионалности, а данас jе препознатљив у Ротари дистрикту 2483 Србиjа и Црна Гора.

С.Станковић

 

Tagovi

Komentari (0)