Дечија недеља - Пријем за предшколце и ђаке прваке

Малишани и школарци румске општине, заједно са својим васпитачима и учитељима, низом креативних активности обележавају Дечију недељу.

 klinci2019rumaprijem2.jpg

Све школе и сви објекти предшколске установе "Полетарац" узели су учешће у националној кампањи за промоцију права деце, а ова радна недеља проткана је различитим креативним радионицама, спортским надметањима, дечијим вашарима, маскенбалима, културним и музичким програмима.

У току Дечије недеље традиционално се у Градској кући организује и Дан отворених врата, па је тако данас заменица председника Општине Рума Марија Стојчевић, угостила предшколце и ђаке прваке румских основних школа.

Марија Стојчевић је у име Општине Рума малишанима пожелела срећно одрастање и пуно успеха у школовању.

"Сусрети са вама децо су увек најрадоснији. Ваши осмеси и ваша раздраганост показују да сте срећни и да вам је у школи лепо. Пред вама је најлепши период у животу, зато децо, уживајте, играјте се, дружите, али и слушајте ваше родитеље, васпитаче, учитеље, јер ће вас они научити да будете добри људи, а образовање које сада стекнете омогућиће вам да даље напредујете у животу", рекла је Марија.

У веселој атмосфери, уз пригодно послужење и симболичне поклоне, деца су рецитацијама и песмом употпунили лепо дружење.

Tagovi

Komentari (0)