ДЈ Jелкиња поново звезда филхармониjског афтерпартиjа

Након концерта на Коларцу заjедно са шефом-диригентом Габриjелом Фелцом, Београдска филхармониjа приређуjе пети „afterparti“ под називом „Late Night Classic“, у срцу Савамале у клубу Таман (петак, 19. април, од 23ч). Право из редова првих виолина, филхармоничарка Jелена Димитриjевић поново стаjе за ди-џеj пулт са кога ће пуштати нумере класичне музике по свом избору.

 DJ Jelkinja, foto Marko Djokovic.jpg

 

Late Night Classic jе концепт Београдске филхармониjе и клуба Таман коjи класичну музику изводи из концертних сала и то право у центар београдског ноћног живота. Под уметничким именом Ђ Jелкиња, виолинисткиња се већ опробала у улози ди-џеjа када jе на jедноj од претходних филхармониjских журки загреjала клабере уз играчке нумере класичне музике. Овог пута, Jелкиња се одлучуjе за „стару школу“ и наjбоља издања чувене руске дискографске куће „Мелодиjа“.

До сада су се у улози ди-џеjева представили директор Иван Тасовац као ДЈТаки, ПР менаџер Jелена Милашиновић односно ДЈJелллена, а чувена челисткиња Маjа Богдановић jе поред ди-џеjисања уприличила и праву клупску свирку заjедно са виолинистом светског гласа, Даниjелом Роландом.

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)