Бадминтон: ОСМО ИЗДАЊЕ GIRLS PROJECT – SERBIA 2018

КРАГУJЕВАЦ ЋЕ ОД 5. ДО 10. АВГУСТА 2018. БИТИ ДОМАЋИН МЕЂУНАРОДНОГ КАМПА ЗА ДЕВОJЧИЦЕ УЗРАСТА ДО 15 ГОДИНА У ОКВИРУ РЕГИОНАЛНОГ РАЗВОJНОГ ПРОJЕКТА ЕВРОПСКЕ БАДМИНТОН КОНФЕДЕРАЦИJЕ -

 

Girls_Project_Serbia_2.jpg
 

Осмо издање Girls Project – Serbia 2018 биће одржано у Хали “Jезеро” у Крагуjевцу од 5. до 10. августа 2018, а окупиће преко 25 наjталентованиjих играчица и тренере из Данске, Аустриjе, Мађарске, Румуниjе, Словачке, Бугарске и наравно Србиjе. На овогодишњем Међународном кампу за девоjчице узраста до 15 година, коjи jе део регионалног развоjног проjекта Европске бадминтон конфедерациjе, Србиjу ће представљати такмичарке Анђела Витман, Сања Перић, Нина Богдановић и Чарна Михаjловић и тренери Мариjа Булатовић и Андреjа Тодоровић. Главни тренер биће Тина Ридл из Аустриjе и њен први асистенти Деби Линч из Данске и Корина Дан из Румуниjе. Њих три ће у сарадњи са осталим тренерима кроз интензивне тренинг сесиjе покашати да пренесу богато међународно искуство на учеснице Кампа, коjи реализуjе Бадминтон клуб Равенс КГ уз подршку Бадминтон савеза Србиjе и Града Крагуjевца.

Girls_Project.jpg 

“Као и претходних и ове године Мађународни тренинг камп у Крагуjевцу ће красити изузетно богат социjални програм коjи доприноси успостављању нових приjатељстава између будућих ривалки на теренима као и продубљивању сарадње нашег националног савеза са осталим земљама учесницама.

Girls_Project _3.jpg

 

Организациjу кампа подржали су и Министарство омладине и спорта Републике Србиjе, “СТЕФАН д.о.о”, “TOMEX catering”, Хала "Jезеро", “ПРИЗМА” Крагуjевац и Проjекат “Здраво лето у Крагуjевцу”, казао jе Андреjа Тодоровић.

 

 

Београд, 4. август 2018.                                                                                Бадминтон савез Србиjе

Tagovi

Komentari (0)