Братски куп 2022 Браничево

Дана 16.10.2022.године, у раним часовима почели су да пристижу такмичари братског куп-а, у организацији три риболовачка клуба са региона Браничево, ОСР"Смуђ" Пожаревац, СРД "Риболовачка прича" Велико Градиште и СРД"Дунавац " из Костолца. Клубови су се удружили у фидер риболову где имамо и своја дружења током целе године а онда је ред да буде и куп-а.
 20221016_120417.jpg
 
Такмичење се овог пута дешава на територији Великог Градишта на нашој највећој реци Дунаву. Услови су изваредни а стаза је одлична. Било је пријављено 24 такмичара из три клуба.
Пецало се у три сектора.
 
У самом старту после тешке прихране јављала се спорадично бела риба а најбоље је радила риба у сектору А, где је пред сам крај риба почела да се јавља и у секторима Б и Ц. Након отпецаних 4 сата добили смо следеће резултате а победника овог куп-а.
Судија је почео мерење из сектора А, где је победник сектора био Иван Лазић са уловљених 935 грама рибе. Други у сектору је био Ненад Ивановић са уловљених 870 грама рибе и трећи је био Владан Стевновић са уловљених 855 грама рибе.
 
Преласком у сектор Б видело се по чуваркама да је сектор Б имао бољи рад рибе. У сектору Б прво место је освојио Владан Милошевић са уловљених 1360 грама рибе. Друго место је заузео Младен Јанковић са упецаних 1010 грама рибе и на трећем месту се нашао Никола Дамјановић са упецаних 850 грама рибе.
 
У сектору Ц су се сви жалили али резултати су говорили другачије. Прво место је освојио Владан Тацић са упецаних 2375 грама рибе, за њим се нашао на другој позицији Иван Обрадовић са упецаних 1585 грама рибе а трећу позицију је заузео Верољуб Јанковић са истом грамажом улова рибе.
 
20221016_120417.jpg
 
Генерално најбољи међу најбољима су добили лепе пехаре а шампион је био Владан Тацић, вицешампион Владан Милошевић и треће пласирани је Иван Лазаревић.
 
Све у свему једно лепо дружење где се опет показало да удружени смо много јаки и велики!
 
Видимо се идуће године!

Tagovi

Komentari (0)