Бокс: СПЕКТАКЛ У КУЛТНОJ ХАЛИ НА ЦРВЕНОМ КРСТУ 

 Djordje-Bujisic.jpg

 

Пред нама jе бокс посластица у српскоj престоници! Љубитељи племените вештине биће у прилици да уживаjу у врхунском дербиjу у оквиру другог кола Боксерске лиге Србиjе у коме ће снаге одмерити боксери БК Раднички (Београд) вс БК Металац (Ваљево). У култноj хали на Црвеном Крсту 15. новембра 2018. очекуjе се да трибине буду испуњене до последњег места и да атмосфера буде спектакуларна, као што и заслужуjе jедан овакав сусрет, великих клубова са великом и шампионском историjом. Улаз ће бити бесплатан, уз директан ТВ пренос на ТВ Арена, као и сваки дерби наредних десет кола колико jе планирано за двокружни систем лиге.

Након веома узбудљивог 1. кола дуго очекиване Боксерске лиге Србиjе, следи веома узбудљиво друго коло екипног шампионата. Поред дербиjа у Београду коjи привлачи наjвише пажње, на програму су и мечеви Крагуjевцу и Новом Саду.  БК Наиссус из Ниша гостуjе у Крагуjевцу, Лозница долази у ринг новосадске Воjводине. “Крсташи” из Радничког наjављуjу велики поврарак, поход на титулу и велики броj навиjача на дербиjу из свих спортова Спортског друштва Раднички. С друге стране Металац поjачан у свим категориjама има исте амбициjе, па jе за очекивати прави боксерски рат у сваком мечу. Посебно су атмосферу загреjали средњаши и полутешкаши:

“Иако сам наjстариjи боксер Лиге, млађи ми не могу нисша. Никола Jовановић jе добар момак, али ћу га нокаутирати на сред Црвеног Крста”- рекао jе Геард Аjетовиц из Металца.

Jовановић  ипак ниjе желео да даjе изjаве, па jе завршну реч оставио за ринг. Средњаши су били jош конкретниjи, jер jе у тоj категориjи наjвећа “гужва” за национални дрес.

“Дуго чекам да одбоксуjем са свим средњашима, и да коначно знамо ко jе наjбољи у нашоj категориjи. Веруjем у себе и победу против искусниjег Алексе Леке Марковића. Нека победи бољи” – истакао jе Ђорђе Буjишић из Радничког.

Одлучан за нове победничке подохе уз велику дозу самопоуздања jе и Алекса Марковић из Металца.

“Биће то прилика да свима докажем да никога не избегавам и да сам наjбољи средњаш у Србиjи” – закључио jе Марковић.

Веруjемо да це публика и гледаоци краj малих екрана уживати у наjављеним “шлагерима” другог кола, али и поново видети тренере како под адреналином бодре своjе пулене. Међу њима jе свакако и чувени Миливоjе Башић, жива легенда Крсташа.

 

Tagovi

Komentari (0)