Бокс: ДЕРБИ НА ЦРВЕНОМ КРСТУ ПРИПАО МЕТЛАЦУ 

 derbi-Radnicki-Metalac5.jpg

Дерби 2. кола Боксерске лиге Србиjе између БК Раднички Београд и БК Металац Ваљево, спектакл на коjи се дуго и са нестрпљењем чекало, одржан jе у култноj хали на Црвеном Крсту. Љубитељи племените вештине имали су разлога да дођу и уживаjу у борбама коjе су приказали боксери оба клуба. На краjу славили су гости из Ваљева резултатом 12:4. Препуна хала Црвеног Крста подсетила jе на прошле дане, златне дане бокса под сводовима овог здања кроз коjе jе продефиловало маса шампиона, великих имена бокса Jугославиjе, али и света.

Меч се могао пратити и на директном ТВ преносу на ТВ Арена, као што ће бити случаj на сваком дербиjу наредних осам кола колико jе jош планирано за двокружни систем лиге.

БК Раднички Београд и БК Металац Ваљево 4:12 (категориjа 56 кг Ђорђе Вељовић Душан Jањић 0:2, 60кг Никола Маговац – Немања Гавриловић 0:2, 64кг Матиjа Тиjанић – Дамjан Грмуша 2:0, 69кг Александар Цигарановић – Лазар Станоjевић 2:0, 75кг Никола Jовановић – Алекса Марковић 0:2, 81кг Александар Петровић – Саша Миловац 0:2, 91кг Никола Влаховић – Геард Аjетовић 0:2, +91кг Коста Божовић – Станковић Милутин 0:2)

Поред дербиjа у Београду на програму 2. кола су и мечеви Крагуjевцу и Новом Саду. БК Наиссус из Ниша гостуjе у Крагуjевцу, Лозница долази у ринг новосадске Воjводине.

 

Tagovi

Komentari (0)