БГФ: Бесплатни концерт: Бебе, добродошле у Филхармониjу!

 decji koncerti u filharmoniji, foto M. Djokovic.jpg

 фото: М. Ђоковић

 

Први концерт у новоj сезони, Београдска филхармониjа поклања – бебама! Оркестар ће, први пут до сада, свирати специjално за бебе узраста до две године, у среду 5. септембра у 11 часова у Сали Београдске филхармониjе. На бесплатном концерту у траjању од око 30 минута, оркестар ће заjедно са диригентом Александром Коjићем извести Симфониjу успаванки. Тако ће филхармоничари увести бебе у чаробни свет музике кроз наjлепше дечjе успаванке на свету, специjално аранжиране за оркестар.

 deca u Filharmoniji, foto M.Djokovic.jpg

фото: М. Ђоковић

 

Позиваjу се маме, тате, баке, деке, тетке или дадиље да доведу своjе наjмлађе у Салу Београдске филхармониjе коjа ће бити претворена у своjеврсну играоницу како би бебе наjслободниjе уживале у музици. Будући да jе броj места ограничен, бесплатне улазнице се могу преузети на билетарници Филхармониjе (Студентски трг 11), од понедељка 3. септембра, од 9 – 16х.

Bebe u Filharmoniji, Ksenija Milosevic, foto M. Djokovic.JPG фото: М. Ђоковић

 

 

Концерти за бебе су новост у сезони Београдске филхармониjе 18/19, а наредни термини за дружење заказани су за jануар и април. На оваj начин, Филхармониjа едукуjе децу свих узраста jер су њени концерти за децу предшколског и школског узраста, jедни од наjпопуларниjих и наjтражениjих програма.

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)