БАЛОНИЈАДА У КОСТОЛЦУ

На платоу испред костолачке Спортске хале одржана је традиционална манифестација “Балонијада”.

 

Балонијада је почела дефилеом предшколаца улицама Kостолца, а затим су на платоу испред Спортске хале малишани вртића „Мајски  цвет“ приказали интересантан програм окупљеним родитељима и тиме и званично обележили крај свог боравка у вртићу.

Присутним малишанима и родитељима обратила се директорка ПУ „Љубица Вребалов“ Пожаревац, Тања Лончар, која је истакла да је поносна на предшколце, будуће ђаке прваке, који ће у септембру кренути у нове победе и започети своје осмогодишње образовање:

Очекујем од вас да будете успешни током будућег школовања. Желим вам да храбро и без страха кренете у сусрет будућности. Немојте се ничега бојати јер само вам је небо граница. Вама родитељима желим да се наоружате стрпљењем и да са овом дивном децом закорачате у ново доба са пуно топлине и разумевања.

Председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски, честитао је  малишанима на успешно завршеном предшколском програму пожелевши им пуно среће од септембра у oсновној школи:

Вашим васпитачицама желим да честитам на још једnој завршеној предшколској генерацији и у име Градске општине Костолац велико хвала што васпитавате и образујете нашу децу. Костолац је град угља и електричне енергије, али и град спорта. Такође Костолац има свој Дунав  и свој Виминацијум и то је наше богатство,  али ипак највеће богатсво сте управо ви моји предшколци, тако да Костолац не мора да брине о својој будућности. У то име, драга децо, желим Вам све најбоље Вама и вашим породицама. Уживајмо сви заједно у данашњој приредби.

Фото галерија

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg

Tagovi

Komentari (0)