Бетовен jе кева!

Због великог интересовања за нову концертну сезону, Београдска филхармониjа и ове године уводи додатне термине за одабране концерте. Под називом #Бетовен jе кева, циклус поновљених концерата чини пет наjатрактивниjих програма из филхармониjске сезоне у целости посвећене овом композитору. 

 Betoven je keva.jpg

Публика коjа се определи да Београдску филхармониjу слуша у додатним терминима четвртком, имаће прилику да jе чуjе под управом диригената као што су Габриjел Фелц, Jун Меркл, Маркус Бош, Ханс Граф, Даниjел Раjскин. Затим врсне солисте као што Роберт Лакатош, Александар Гавриљук, Кристиjан Солтани и концертмаjстор Београдске филхармониjе Мирослав Павловић. “Бетовен jе кева” окупља репертоар на коме су хитове класичне музике - Ероика Бетовена, Пете симфониjе Малера и Чаjковског и много друге литературе из Бетовеновог опуса као и композитора коjе jе инспирисао.  

 

_MDJ228072.jpg

Концерти се одржаваjу четвртком, у дворани Илиjе М. Коларца са почетком у 20 часова, а продаjа комплета почиње 30. септембра 2019. на билетарници Београдске филхармониjе као и онлаjн. 

 

 

 

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)