Београдска филхармонија: Урнебесни Бетовен и jош понешто

Заjедно са суперстаром музичке комедиjе, виолинистом Алексеjем Игудесманом, Београдска филхармониjа приређуjе праву ексклузиву поводом два новогодишња концерта 26. и 27. децембра 2019. на Коларцу. Његов шоу “Бетовен и jош понешто” имаће светску премиjеру управо са филхармониjским оркестром, а продаjа улазница почиње 25. новембра на билетарници Београдске филхармониjе као и онлаjн.

Beogradska filharmonija.JPG 

Баш као што jе целокупна концертна сезона посвећена Бетовену, тако ће и празнични наступи оркестра бити у знаку овог композитора. Урнебесни Игудесман, виолиониста коjи jе освоjио свет изводећи класичну музику на комичан начин, даће своj jединствени осврт на нека од наjпознатиjих Бетовенових дела, и то на шаљив и оригиналан начин.

Наjвеселиjи наступи Београдске филхармониjе традиционално одушевљаваjу публику и привлаче велику пажњу, па ће за краj 2019. године наступити са омиљеним Игудесманом и то по трећи пут. Већ 30 година оваj уметник таласа музичком сценом и то као виолиниста, композитор, диригент, комичар, продуцент, редитељ, глумац, предузетник, писац, песник, кувар и хедониста.

 

Tagovi

Komentari (0)