Београђани поново трче голишави! 

Extreme Intimo Underpants Run обећава бесплатне костиме свим учесницима и сjаjно дружење после трке. Extreme Intimo Underpants Run” представља четврто по реду окупљање храбрих и луцкастих тркача и тркачица у оквиру забавне и бесплатне трке у доњем вешу, коjа се традиционално одржава зими,  у суботу 22. фебруара у 12:00 часова. Трка дужине jедне миље (1600м) стартоваће из просториjа Београдског тркачког клуба у улици Тадеуша Кошћушка 78 у близини Дунавског кеjа.

 Underpants Run Promo1-min.jpg

Већ четири године, група од десетак тркачких ентузиjаста, организуjе jе оваj несвакидашњи догађаj. У 2020. трци се придружуjе и бренд Еxтреме Интимо, коjи сваком учеснику обезбеђуjе костим. Директор Маркетинга Стефан Ивановић на оваj начин обjашњава подршку:

 

,,Са великим задовољством подржавамо оваj догађаj, jер на врло забаван и другачиjи начин пропагира праве вредности попут здравља, спорта и бриге о себи. Рекао бих да jе добар осећаj у сопственоj кожи оно што jе заjедничко Ундерпантс трци и бренду Extreme Intimo и на трагу тога смо и засновали сарадњу - jедноставно, желимо да се сви људи осећаjу тако.”

 Underpants Run Promo3-min.jpg

По речима организатора трке Верољуба Змиjанца, идеjа jе проистекла као импровизациjа руске методе jачања и опоравка организма излагањем хладноћи и ваљањем у снегу, те данас веома популарноj и скупоj крио-терапиjи коjу врхунски спортисти користе после напорних мечева и тренинга.

 

“Жеља нам jе да у овом, помало тмурном и повише стресном времену, људима пружимо jедан дан безбрижности и удар добре енергиjе -  а како другачиjе да се осећате када се по минусу (или хладноћи како делуjе ове зиме) скинете у гаће и трчите по снегу, а онда након тога уђете у сауну, те попиjете топао чаj или чашу куваног вина?”, рекао jе Верољуб Змиjанац, док jе припремао специjално дизjанирани тркачки костим за ову трку.

 

Ограничења за приjављивање не постоjе и учешће jе бесплатно. Свако добре воље, ко jе спреман да се скине у гаће и трчи по минусу jе добродошао, уз обавезну приjаву на линку Преко 300 људи на Феjсбуку заинтересовано jе за оваj догађаj, но организатори очекуjу да се стотинак наjхрабриjих стварно и поjави на трци.

 

Сви заинтересовани потребно jе да дођу у Београдски тркачки клуб у улици Тадеуша Кошћушка 78 у 11:00 у суботу 22.02.2019. године. Трка стартуjе у 12:00. Награда за победника или победницу на овоj трци су богати поклон ваучери, а победиће како наjбржи, тако  и наjпровокативниjи дизаjниран костим за трчање.

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)