Бадминтон: РЕКОРДАН ТУРНИР У КАЧАРЕВУ

У СПОРТСКОJ ХАЛИ У КАЧАРЕВУ У НЕДЕЉУ, 31. МАРТА 2019, БИЋЕ ОДРЖАН А, Б И Ц ТУРНИР – ПАНЧЕВО 2019 КОJИ ЋЕ ОКУПИТИ 102 ТАКМИЧАРА ИЗ 12 СРПСКИХ КЛУБОВА -

 

Marija Sudimac.jpg 

У недељу, 31. марта 2019, у Спортскоj хали у Качареву биће одржана три турнира из календара Бадминтон савеза Србиjе, коjи ће окупити рекордан броj учесника. На А, Б и Ц турниру – Панчево 2019, чиjи ће организатор бити Бадминтон клуб Динамо, за одличjа ће се борити чак 102 такмичара из 12 српских клубова – БК Банат (Зрењанин), БК Цлеар (Београд), БК Динамо (Панчево), БК Панчево, БК Нови Сад, БК Београд, БК Хелиантхус (Нови Сад), БК Равенс КГ (Крагуjевац), БК Змаjеви (Крушевац), БК Фанатик (Вршац), БК Чачак и Петровачки спортски клуб. Почетак турнира на коjем ће се бадминтонци са А листе огледати у сингловима, а са Б и Ц листе у паровима, заказан jе за 9 часова.

 

Наjбољи српски такмичари, Лука Милић, Андриjа Додер, Мариjа Судимац, Сергеj Лукић, Михаjло Томић, Сара Лончар и остали репрезентативци, након постизања изузетних успеха на међународним такмичењима, узеће учешће на предстоjећем националном А турниру. Наjброjниjе тимове, коjи ће наступити на свим турнирима у Качареву, имаће Бадминтон клуб Београд и Бадминтон клуб Равенс КГ (Крагуjевац).

 

Такмичење у Качареву се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србиjе, Града Панчева, Месне заjеднице Качарево, Спортског савеза Панчева и Бадминтон савез Србиjе, а уз помоћ приjатеља Савеза, компаниjа “Tin Šped“, “Yonex“, “Koka Plus“, “Ledeni Kvas“, “Integraltechnic“, “Eurobank“ и “Siboasi“.

 

Београд, 29. март 2019.                                                                                Бадминтон савез Србиjе

Tagovi

Komentari (0)