Бадминтон: ПРЕКО 100 ТАКМИЧАРА У ТРЦИ ЗА ОВОГОДИШЊИ ТРОФЕJ БЕОГРАДА У БАДМИНТОНУ

У СУБОТУ И НЕДЕЉУ, 21. И 22. СЕПТЕМБРА 2019, У НАЦИОНАЛНОМ БАДМИНТОН ЦЕНТРУ НА АДИ ЦИГАНЛИJИ БИЋЕ ОДРЖАН XИX КУП ГРАДА – ТРОФЕJ БЕОГРАДА 2019 У БАДМИНТОНУ-

 Trofej Beograda 2019 u badmintonu_Ilustracija.jpg

 

После готово три и по месеца паузе и Првенства Србиjе за сениоре предстоjећег викенда настављаjу се битке на домаћоj бадминтон сцени. У Националном бадминтон центру на Ади Циганлиjи jедно од наjпрестижниjих националних такмичења, Куп града – Трофеj Београда 2019 у бадминтону, имаће своjе 19. издање. На турниру, коjи после Првенства Србиjе има наjдужу традициjу од свих бадминтон догађаjа у нашоj земљи, за одличjа 21. и 22. септембра 2019. бориће се преко 100 такмичара из 10 клубова – БК Банат (Зрењанин), БК Београд, БК Цлеар (Београд), БК Динамо (Панчево), БК Фанатик (Вршац), БК Хелиантхус (Нови Сад), БК Нови Сад, БК Панчево, БК Равенс КГ (Крагуjевац), БК Змаjеви (Крушевац), БК Чачак и БК Екстаза (Латковић)

 

У оквиру првог дана такмичења, коjе организуjу Бадминтон клуб Београд и Бадминтон савез Београда, под покровитељством Секретариjата за спорт и омладину града Београда, Министарства омладине и спорта Републике Србиjе и Бадминтон савеза Србиjе, а уз свесрдну помоћ приjатеља, Jавно-коминалног предузећа Ада Циганлиjа, те компаниjа “Тин шпед“, “Yonex“, “Koka Plus“, “Ledeni Kvas“, “Integraltechnic“, “Siboasi“, “Minaqua“ i “Boreas Travel“, одржаће се А турнир у парским конкуренциjама и Б и Ц турнир у поjединачним конкуренциjама. Такмичење у суботу почиње у 9,30 ч (финала од 15 ч). Дан касниjе на терену ће се наћи jуниори и jуниорке коjи ће се на Jуниорском купу надметати у пет узрасних категориjа – до 9 (мушки и женски сингл), до 11 година (мушки и женски сингл), до 13 година (мушки и женски сингл и дубл), до 15 година мушки и женски сингл и до 17 година мушки и женски сингл и дубл). И у недељу окршаjи стартуjу у 9,30 ч, док окршаjи за медаље почињу у 18 ч.

 

Бадминтон савез Београда                                                             19. септембар 2019.

Tagovi

Komentari (0)