Бадминтон: НАПРЕДАК СРПСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА НА СВИМ ПОЉИМА

У СУБОТУ, 22. ФЕБРУАРА 2020, У НАЦИОНАЛНОМ БАДМИНТОН ЦЕНТРУ НА АДИ ЦИГАНЛИJИ ОДРЖАНО ТРАДИЦИОНАЛНО ЗИМСКО ОКУПЉАЊЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА СРБИJЕ -

 

Zimsko okupljanje badminton reprezentativaca Srbije (3)-min.JPG 

У Националном бадминтон центру у суботу, 22. фебруара 2020, одржано jе традиционално зимско окупљање репрезентативаца. Под будним оком главног тренера бадминтон репрезентациjа Србиjе Милана Барбира и помоћних тренера бадминтон репрезентациjа Србиjе Драгана Антића и Николе Миjачића на Ади Циганлиjи jе радило 39 играча и играчица са ужег и ширег списка националних селекциjа и перспективни играчи коjе су предложили представници клубова.

 Zimsko okupljanje badminton reprezentativaca Srbije (1)-min.JPG

“Традиционално зимско окупљање jе протекло као и увек у одличноj атмосфери и свих 39 присутних такмичара jе дало своj максимум како би остварило своjе наjбоље резултате на тестирању на преподневном тренингу, а онда и усвоjило тренажне задатке са другог тренинга. Приметно jе да такмичари напредуjу по скоро свим параметрима и то може само да радуjе мене као главног тренера и моjе помоћнике Драгана Антића и Николу Миjачића. Захвалио бих се и матичним тренерима коjи су помогли у реализациjи односно присуствовали и пратили ово окупљање па jе све протекло како смо се надали у наjбољем реду”, истакао jе Барбир.

 Zimsko okupljanje badminton reprezentativaca Srbije (5)-min.JPG

Представнике на суботњем окупљању имало jе седам клубова – БК Београд, БК Цлеар (Београд), БК Нови Сад, БК Змаjеви (Крушевац), БК Равенс КГ (Крагуjевац), БК Фанатик (Вршац), БК Динамо (Панчево), БК Панчево и БК Чачак.

 

Влада Републике Србиjе – Министарство омладине и спорта обезбеђивањем неопходних финансиjских средстава у значаjноj мери jе допринело одржавању окупљању репрезентативних селекциjа у Националном бадминтон центру на Ади Циганлиjи.

 

Београд, 24. фебурар 2020.                                                                         Бадминтон савез Србиjе

Tagovi

Komentari (0)