Бадминтон: ЕВРОПСКО УСАВРШАВАЊЕ КАЛИЧАНИНА И КОСОJЕВИЋА

 МИОДРАГ КАЛИЧАНИН И РАДОМИР КОСОJЕВИЋ 2. И 3. НОВЕМБРА 2019. УЧЕСТВОВАЛИ НА КУРСЕВИМА ЕВРОПСКЕ БАДМИНТОН КОНФЕДЕРАЦИJЕ ЗА АДМИНИСТРАТОРЕ НАЦИОНАЛНИХ САВЕЗА И ОРГАНИЗАЦИJУ СПОРТСКИХ ДОГАЂАJА -

 

BEC i WoS Administrators and Event Management Level 1 Course_Ucesnici.jpg 

Будимпешта jе 2. и 3. новембра 2019. била домаћин курсева за администраторе националних федерациjа и организациjу спортских догађаjа коjи jе оргинизовала Европска бадминтон конфедерациjа (БЕЦ) у сарадњи са Светском бадминтон федерациjом и Светском академиjом спорта. Представници наше земље на овом догађаjу били су Миодраг Каличанин (организациjа спортских догађаjа) и Радомир Косоjевић (администратор националних федерациjа). Поред Србиjе, представнике на курсевима на коjима су предавачи били менаџери БЕЦ, Џими Андерсен, Таниа Тео, Александер Регел, имале су и Хрватска, Грчка, Велс, Шпаниjа, Италиjа, Литваниjа, Летониjа, Пољска, Холандиjа, Украjина и Шведска.

 BEC i WoS Administrators and Event Management Level 1 Course_Miodrag Kalicanin i Radomir Kosojevic.jpg

“Европска бадминтон конфедерациjа jе, у сарадњи са БWФ и Светском академиjом спорта, наставила одличну праксу одржавања курсева на тему администрациjе националних федерациjа, као и организациjе бадминтон догађаjа. Овогодишње издање у Будимпешти jе у потпуности испунило очекивања свих учесника, па смо у склопу веома креативних радионица покрили битне области попут планирања и буџетирања, оперативног управљања, постављање приоритета, комуникациjе, маркетинга, као и утицаj и развоj електронских медиjа, платформи и мрежа. Такође, искористили смо прилику да разменимо искуства и остваримо сарадњу са великим бадминтон федерациjама из Шпаниjе, Италиjе, Холандиjе, Пољске, Украjине, Литваниjе итд...”, казао jе Миодраг Каличанин.

 

Влада Републике Србиjе – Министарство омладине и спорта обезбеђивањем неопходних финансиjских средстава у значаjноj мери jе допринело учешћу наших представника курсевима у Мађарскоj.

 

Београд, 6. новембар 2019.                                                                         Бадминтон савез Србиjе

Tagovi

Komentari (0)