БОГИЊА JЕ ПРОБУЂЕНА

Синоћ jе у Новом Саду одржана промоциjа књиге “Буђење Богиње” ауторке Гоге Балабан, а жене су jе већ прогласиле женском Библиjом.

 

Promocija Budjenje Boginje u Prostoru.jpg

У Простору у Новом Саду, синоћ jе промовисана књига Гоге Балабан “Буђење Богиње” коjа говори о буђењу женске енергиjу у женама и мушкарцима. Књига коjа има изразиту духовну, али и практичну димензиjу говори о повратку основним принципима и нуди савете како кроз креативост, женственост и интуициjу решавати свакодневне изазове.

 

Četiri Boginje na promociji - Balaban Goga, Vesna Ivancev, Svetlana Dragutinovic, Milica Kljajic (sa desna na levo).jpg

 “Док сам читала књигу, имала сам утисак да ме гледа чиста љубав. Сматрам да jе ова књига искрена исповест о jедноj женскоj духовноj спознаjи и емоционалноj снази, коjа jе другачиjа од мушке. Веома jе важно што jе ауторка истакла да jе духовност ведра и духовита, а то нам доста недостаjе у литератури”, рекла jе рецензент књиге Весна Иванчев.

Говорећи о томе како jе настаjала књига, ауторка jе истакла како jе сваки сусрет у њеном животу од наjраниjих дана имао утицаjа на штиво коjе ће породити, попут свог четвртог детета: од баjки коjе jоj jе читао отац, преко награде коjу jоj jе доделио Мика Антић, те књиге коjу jе као тинеjџерка покушала да украде, па до прелепих искустава коjе дели са своjом породицом, али и броjним женама коjе годинама већ пролазе програм коjи дели име са књигом.

Autorka sa damama koje su prošle program Bušenje Boginje.jpg

“Ова књига jе намењена моjоj кћерки Мариjи, односно свим младим женама, али и свим младим аспектима у свима нама, као архетипу вечите лепоте, сензуалност, успеха, среће, интуициjе, креативности... Хвала свим женама коjе су ову књигу прогласиле женском Библиjом”, рекла jе ауторка на промоциjи.

 

Knjiga koja je sinoć promovisana praćena je istoimenim programom koji se već godinama sprovodi u CV Centru u Novom Sadu.jpg

“Буђење Богиње” jе присутно као програм у новосадскомCurriculum Vitae центру већ пет година и многе пробуђене богиње биле су синоћ присутне на промоциjи. Нова промоциjа одржаће се 21. jуна у CV Centru у 19 часова и отворена jе за све оне коjи су жељни да се сусретну са своjом божанственошћу. Сваку Богињу коjа дође са мушкарцем, очекуjе изненађење!

Фото: Фото Живковић

Tagovi

Komentari (0)