АТЛЕТИКА: Стариjи jуниори отвараjу сезону

Прво такмичење у календару Српског атлетског савеза, Првенство државе за стариjе jуниоре и jуниорке одржаће се овог викенда у Атлетскоj дворани на Бањици. Ово такмичење ће бити jедно од критериjумских за избор jуниорске репрезентациjе за Првенство Балкана у Софиjи, 13. фебруара. На основу приjава такмичиће сви наши наjбољи jуниори, тако да нас за викенд очекуjе сjаjна атлетска представа.

 

atletika_3.jpg

У оквиру jуниорског првенства Србиjе биће организован и сениорски митинг у недељу са почетком у 16х. Дисциплине коjе су на програму у женскоj конкуренциjи су: 60 м, 800 м, 60 м препоне и скок удаљ, а у мушкоj: 60 м, 1500 м, бацање кугле и скок удаљ.

Због ситуациjе са вирусом ЦОВИД-19 улаз у Атлетску дворану биће забрањен за публику. У дворану могу ући само регистровани атлетичари и лиценцирани тренери и судиjе, уз лиценцу.

Из овог разлога Српски атлетски савез jе обезбедио узиво праћење такмичења (ливе стреаминг) на линку коjи ће ускоро бити доступан на саjту и друштвеним мрежама Српског атлетског савеза.

 

Tagovi

Komentari (0)