Атлетика: УСПЕШАН ОПОРАВАК ОД ПОВРЕДЕ И ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ПОВРАТАК НА СТАЗУ

IMG_4740.jpg 

Наjбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић успешно jе залечила повреду ахилове тетиве десне ноге коjу jе задобила у току квалификациjа скока удаљ на европском шампионату у Берлину, услед коjе jе била спречена да брани титулу европске шампионке из Амстердама 2016.године.

Сам процес опоравка траjао jе два месеца,  а Шпановићева jе недавно добила и зелено светло од свог медицинског тима на челу са доктором Jованом Ђуровићем за повратак на стазу.

Управо у периоду од 01.новембра до 21.новембра све девоjке коjе желе да упознаjу Ивану и да заjедно са светском и европском шампионком одраде jедан од њених тренинга, могу да се одазову акциjи #тренираjсаИваном.

Више информациjа о самоj акциjи можете наћи на официjалном инстаграм профилу Иване Шпановић: https://www.instagram.com/ivanaspanovic/ .

„Са нестрпљењем сам чекала повратак на стазу, али морам да признам да ниjе лако вратити се после двомесечне паузе. Кренули смо са лаганим тренинзима, и за сада све иде по плану. Спремна сам за напоран рад и радуjем се новим изазовима.

Посебно се радуjем акциjи коjа следи и дружењу са девоjкама. Девоjке ће имати прилику да искусе jедан мали део моjе свакодневнице у виду тренинга, брзог опоравка од истог  и веома сам радознала да чуjем њихове утиске  током и после тренинга. Жеља ми jе да заjедно подстакнемо девоjке да буду активне и у овом периоду године, када jе дефинитивно лакше наћи изговор него ускочити у тренерку, обути патике и покренути се. Веруjем да ће и оне мени дати потребан додатни ветар у леђа и позитивну енергиjу у периоду повратка тренинзима после повреде, па очекуjемо jедно лепо дружење тог 24.новембра у Новом Саду“ истакла jе Шпановићева.

 

Tagovi

Komentari (0)