Атлетика: Страхиња Jованчевић спреман за 8 метара на 5. Serbian Open Indoor Meeting-u

У четвртак 27. фебруара у Атлетскоj дворани на Бањици са почетком у 17:00, одржаће се пети, jубиларни, Serbian open indoor meeting.  На такмичењу се очекуjе учешће преко 100 домаћих и иностраних такмичара из:  Словениjе, Хрватске, БиХ, Турске, Италиjе, Шведске Француске, Украjине, Грчке, Норвешке, Црне Горе, Бугарске...

 

Serbian Open Indoor Meeting-min.jpg 

Митинг испуњава све стандарде Европске атлетске Асоциjациjе и  има статус Пермит митинга.

Учестововаће наши наjбољи и наjталентованиjи jуниори и jуниорке, као и млађи сениори, коjи ће у веома jакоj конкуренциjи стицати искуство за велика међународна такмичења коjа их очекуjу наредних година.

Очекуjе нас занимљива трка на 400м коjа ће носити назив легенде српске атлетике „Исмаила Мачева“, као и добро такмичење у скоку удаљ.  На залетишту ће се између осталих наћи и Страхиња Jованчевић, осваjач бронзане медаље на дворанском првенству Европе  коjе jе одржано у марту прошле године  у Глазгову.

Асмир Колашинац и Армин Синанчевић бориће се у бацању кугле за што даље хице и имаће веома jаку конкуренциjу у Филипу Михаљевичу ( ЦРО) и Пезар Месуду (БиХ).

У оквиру овогодишњег митинга одржаће  две мемориjалне трке, поред већ традиционалне на 60м/пр „Борисав Писић“, од ове године на програму jе и мемориjална трка „ Исмаил Мачев“ на 400м.

Свакао да jе  наjзвучниjе име од гостиjу из иностранства, италиjански скакач у вис Ђанмарко Тамбери, светски дворански шампион из Портланда 2016. године, а њгово присуство обећава и светски вредне висине од 2.30м.

Карте за митинг су у продаjи и могу се купити на билетарници Атлетске дворане, сваког дана од 07х до 21х.

Tagovi

Komentari (0)