Атлетика: ПЕТ ДАНА ДО НАJВЕЋЕГ ТРКАЧКОГ СПЕКТАКЛА У СРБИJИ

 

IMG_1231.JPG

 

У просториjама Штарк Арене данас jе одржана Конференциjа за медиjе, поводом првих трка на 5km и10km Serbia Marathon-a. Београд и Србиjа ће у недељу 4. новембра бити центар атлетике у региону.

Трчаће се на Новом Београду, по невероватно равноj и брзоj стази, на коjоj се планираjу разни музички и други забавни садржаjи. Оно што ову трку одваjа од других, а то jе да ће њен циљ бити у ШТАРК АРЕНИ, где ће тркаче дочекати више хиљада гледалаца.

У склопу Сербиа маратхон, организуjе се бесплатан програм за децу. Приjављивање ниjе потребно.На циљу Сербиа Маратон трке у ШТАРК Арени 04. новембра од 09:00 - 12:00 часова Атлетски савез Србиjе организуjе АТЛЕТСКИ ИЗАЗОВ.

Са децом ће се дружити Ивана Шпановић, а полигоне ће водити професионални тренери атлетике. На краjу, децу коjа прођу Изазов очекуjу слатке награде. Деца од 7 до 11 година долазе у пратњи родитеља или тренера, улазе на Северни улаз (из Бул. Зорана Ђинђића), силазе преко трибина на нулти ниво.

Испред Атлетског савеза Србиjе, обратио се председник, Веселин Jевросимовић:

- Дали смо себи за обавезу, да овим догађаjем променимо све негативности мотивишући широку популациjу да трчи, убрза развитак рекреативног трчања као начина живота, новим и другачиjим приступом. Ми видимо Сербиа Маратхон Сериес као главно оруђе у напору за повећање броjа тркача код нас - наводи се у саопштењу Атлетског савеза Србиjе.

Приjаве за Сербиа Маратхон отворене су до 01.новембра на нашем саjту: www.serbiamarathon.com.

Tagovi

Komentari (0)