Атлетика: Милан Ристић поново онаj стари

Наjбољи српски препонаш коjи живи и тренира у Америци, Милан Ристић, сигурним И лаганим корацима се враћа на место на коjем jе стао прошло лето, када се сусрео са наjтежом трком живота.

 

 59759119_601314770346522_4621583465618341888_n.jpg

 

Након што jе у тоj наjбитниjоj трци победио, он jе наставио да се бави краљицом спортова и његовом дисциплином на 110м са препонама.

“ Изоловао сам се од свега и тренутно се налазим у Асхевиллу, где сам се посветио тренингу и опоравку после свега што ми се издешавало.  За сада све иде како треба и полако се слаже на своjе место. Почео сам да тренирам мањим интензитетом и обимом, као  обично, jер сам се у почетку брзо умарао од свега. Временом се то мења и полако долази на своjе, али су ту jош неки нежељени ефекти од хемо терапиjе. Тренутно сам здрав што jе наjбитниjе и тренирам паметно, а не jако. Ова година jе дугачка па ћемо видети како иде и како ће се коцкице склопити. Само да останем без повреда и све ће бити како треба, за сада сам на одлично путу ка томе”, рекао jе Ристић.

Он ускоро долази за Србиjу, а његова наредна трка биће у Финскоj на Куп-у шампиона за клубове. У Америци jе већ имао две трке ове сезоне, али временски услови нису били на његовоj страни, те jе трку завршио за 13.92 секунде. Од тада jе И смршао 5кг тако да се нада бољим резултатима у наставку сезоне.

 

 

 

 

-- 

Катарина Бранковић
Менаџер односа с jавношћу 

 

Tagovi

Komentari (0)