Атлетика: 10 ЗЛАТНИХ ГОДИНА У АСС

Представници атлетских клубова, савеза и струковних организациjа окупили су се на редовноj седници Скупштине Атлетског савеза Србиjе коjа jе одржана 26.jуна у просториjама Атлетске дворане на Бањици.

 

 962A7723.JPG

 

Седницом jе председавао Веселин Jевросимовић, председник Атлетског савеза Србиjе, коjи jе пре почетка поздравио све присутне. Том приликом уручена му jе посебна плакета, од стране директора АСС, Слободана Бранковића у знак захвалности за jубиларних 10 година. На плакети се налази списак свих атлетских стаза коjе су направљене у претходноj децениjи, списак свих великих такмичења коjа jе наша земља организовала, као и броj свих медаља са европских, светских и олимпиjских првенстава.

Скупштина АСС броjи укупно 112 делегата, од чега jе на седници било присутно њих 80. На седници jе усвоjен извештаj са претходне скупштине, извештаj о раду АСС за 2018.годину и усвоjен jе финансиjски план за ову годину.

Jедногласном одлуком скупштина jе решила да се покрене заjедничка инициjатива за изградњу националног атлетског спортског центра у Београду, на локациjи коjу jе обезбедио град Београд.

 

 

 

 

Катарина Бранковић
Менаџер односа с jавношћу

 

Tagovi

Komentari (0)