АТЛЕТИКА - ЗВАНИЧНО ОТВОРЕН АТЛЕТСКИ ТУНЕЛ У НОВОМ ПАЗАРУ

Нови Пазар званично добио отворен наjмодерниjи атлетски тунел у региону, представљаjући значаjан корак напред за наше спортисте. Оваj импресиван спортски комплекс, чиjа квадратура прелази 1000 квадрата, обухвата све потребне садржаjе укључуjући свлачионице и тренажни део од 840 квадрата. Наjимпресивниjи део овог обjекта jе стаза дугачка 70 метара, пресвучена врхунском ЕПДМ подлогом тартана, коjа ће пружити идеалне услове за атлетичаре током њихових припрема.

 WhatsApp-Image-2023-08-30-at-18.31.33-3.jpeg

Оваj тунел неће само служити као место за трчање, већ ће имати и посебан сегмент за скок у даљ, као и простор опремљен специjалним елементима и реквизитима како би спортисти могли имати адекватне услове за тренажни процес. На свечаном отварању присуствовали су високи званичници као што су директор Српског атлетског савеза Слободан Бранковић, градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац, председница Спортског савеза Амела Терзић, селектор Зуковић, чланови репрезентациjе Елзан Бибић и Теодора Синовић, представници Атлетског клуба Нови Пазар и други угледни гости. Оваj тренутак представља важан корак ка унапређењу спортске инфраструктуре у Србиjи и пружању оптималних услова за припреме наших спортиста, посебно током зимских месеци.

НОВА АТЛЕТСКА СТАЗА СА ВЕШТАЧКОМ ТРАВОМ, СПОРТСКИ ХОТЕЛ, САЛА ЗА ОПОРАВАК И НОВИ БАЗЕН…

Новопазарски атлетски стадион доживљава значаjне промене у циљу унапређења спортског комплекса. Постављена jе нова вештачка трава дуж постоjеће тартан стазе, омогућаваjући комбинациjу подлога за тркаче и дужу стазу коjа jе неопходна тркачима на дуге и средње пруге. Ова модернизациjа посебно ће користити талентованим атлетичарима клуба, а планира се и даље улагање у спортску инфраструктуру за боље услове тренинга. Поред тога, проjекат доградње спортског хотела са укупно 23 апартмана допринеће напретку спортског комплекса, нудећи и простор за опоравак спортиста, коjа ће бити опремљена специjализованим садржаjима за опоравак и рехабилитациjу спортиста. Такође, изградња новог отвореног базена на платоу хотела додатно ће обогатити понуду.

 

Tagovi

Komentari (0)