АТЛЕТИКА - ВИЛАГОШ И ВУЧЕНОВИЋ БЕЗ ФИНАЛА НА СП У БУДИМПЕШТИ

Адриана Вилагош такмичила jе у првоj квалификационоj групи у бацању копља и забележила наjдаљи хитац од 58.65 м. Поред овог хица, Адриана jе имала jош два 58.10 м и 55.55 м. Квалификациона норма за финале износила jе 61.50 м, а њу jе у првоj групи пребацило пет такмичарки. Вилагош jе овим резултатом заузела девето место у своjоj групи, а 16-то место у укупном пласману.

 adriana.jpg

– Мислим да нисам бацала на свом наjбољем нивоу, што ме jако растужуjе, али то jе било то, прво Светско првенство, цела сезона ниjе ишла онако како смо испланирали, па на краjу ни ово, али надам се да ћу jош jош jача изаћи из свега овога и следеће године да могу да одрадим лепо припреме за нову сезону. Овде нисам могла да изведем jедан добар хитац, али драго ми jе да сам се такмичила овде, пред оваквом публиком у оваквоj атмосфери, много моjих рођака jе дошло да ме бодри, то ми баш пуно значи – биле су прве импресиjе утучене Адриане, коjа jе муку са повредом мучила целе сезоне.

Мариjа Вученовић бацала jе копље у другоj квалификационоj групи и наjдаљи хитац забележила у другоj сериjи од 54.21 м, док jе у првоj сериjи преступила, а у трећоj бацила 52.27 м. Мариjа jе у своjоj групи заузела 13-то место, а 31. место у укупном пласману.

Tagovi

Komentari (0)