АТЛЕТИКА - Delta Motors озваничио сарадњу за атлетичаркама Ангелином Топић и Адрианом Вилагош

Компаниjа Делта Моторс, ексклузивни увозник и дистрибутер БМW и МИНИ возила за Србиjу и Црну Гору, склопила jе партнерство са Српским атлетским савезом, у оквиру ког ће подржати атлетичарке Ангелину Топић и Адриану Вилагош током предстоjећих спортских такмичења, а посебно у походу на олимпиjску медаљу наредне године у Паризу.

 Delta Motors MINI 2.jpg

Наше талентоване атлетичарке од сада ће имати прилику да уживаjу у забавноj вожњи атрактивних аутомобила МИНИ Оне, коjи су идеалан избор за младе возаче. Урбани МИНИ Оне jе савршени савезник младима коjи су стално у покрету, као и онима коjи воле забавну и удобну вожњу.

 Adriana Vilagoš.jpg

Директор брендова BMW i MINI за Србиjу, Зоран Михаjловић, истакао jе да ће Делта Моторс са великим задовољством током наредног периода подржати наше спорткисткиње, пред коjима jе блистава кариjера. 

„Како се МИНИ води паролом 'Dream Big', тако и ми вама желимо да сањате велике ствари и да вредно радите на њиховом остварењу, а врхунски резулати ће неминовно доћи“, поручио jе Михаjловић приликом свечаног уручења кључева МИНИ Оне модела.

Тим поводом подршку младим атлетичаркама пружио jе и спортски директор Српског атлетског савеза, прослављени атлетичар Михаил Дудаш.

Tagovi

Komentari (0)