Асфалтирање Улице Милоша Црњанског

Други слој асфалта наноси се данас на коловоз у Улици Милоша Црњанског у Руми. Радови обухватају улицу целом дужином од око 500 метара, од чега 200 метара ове улице никада није ни имало асфалт, а новим слојем асфалта ће бити пресвучен и остатак улице, јер је постојећи коловоз био у лошем стању, казао је приликом данашњег обиласка радова Слађан Манчић, председник Општине Рума.

 milosacrnjanskogasfalt2019julaa_590_393_100.jpg

 

"Асфалтирање улице се приводи крају. Јуче је урађен први слој, данас други, фини, тзв. АБ асфалт. Оно што смо обећали смо и испунили. И онај део улице који је имао асфалт од Орловићеве улице до овог састава, дужине око 300 метара, данас пресвлачимо новим асфалтом. За то смо издвојили додатних 1.700.000 динара из нашег буџета.Радови иду доста добро, преостаје још да се ураде бетонске ћуприје испред сваког плаца и сваке куће, постављање канделабера, банкина и уређење зелених површина", рекао је председник Манчић и напоменуо да очекује да ће радови бити завршени средином следеће недеље.

 

milosacrnjanskogasfalt2019julrr_590_393_100.jpg 

"15. октобар је рок за завршетак реконструкције две улице, Милоша Црњанског и Сремске. Ако наставимо овом динамиком и Сремска улица ће бити завршена, такође, пре рока. По завршетку ћуприја у Улици Милоша Црњанског урадиће се хоризонтална сигнализација и улица ће бити функционална. Овај део код Геронтолошког центра је ширине шест метара и биће то једна лепа веза између Орловићеве и Павловачке улице", изјавио је Манчић.

 

milosacrnjanskogdron2019jul-600x337.jpg

Реконструкцију Улице Милоша Црњанског и Сремске улице заједнички финансирају Управа за капитална улагања АП Војводине и Општина Рума, од чега је Покрајина издвојила 50 милиона динара.

 

 
 

 

Tagovi

Komentari (0)