Асфалтирање Краљевачке улице у Руми

Општина Рума наставља са улагањем у путну инфраструктуру. Након радова у улици Вељка Дугошевића, данас су почели радови на асфалтирању једног крака Краљевачке улице у Руми, у дужини од близу 200 метара. Реч је о делу Краљевачке улице у којем се налази неколико стамбених кућа и производни погони компаније "Евротом", а више од половине улице, тачније 120 метара, никада није ни имало асфалт.

kraljevackakrak2019nov.jpg 

Новим слојем ће се пресвући и део улице који је имао асфалт, јер је коловоз био у лошем стању, а завршетак радова се очекује до краја дана.

Бенефите ће имати мештани улице, али ће и самој компанији "Евротом" бити олакшано свакодневно функционисање, истиче директор те компаније Томо Павлић.

 "Дуги низ година послујемо са успехом. Познати смо ван граница наше земље и поносимо се чињеницом да квалитетним производима из наше Руме снабдевамо читав свет. Ови радови су значајни за нашу компанију, јер више од деценију чекамо, баш као и наше комшије у овој улици, на квалитетну путну инфраструктуру. Захвалио бих се челним људима наше општине, председнику Манчићу, јер је позитивно одговорио на нашу молбу чим смо му се обратили. Драго ми је што Општина Рума има слуха и за своје грађане, али и за компаније", рекао је Павлић нагласивши да је "Евротом" компанија у експанзији, која планира нова проширења производње.

"Евротом" се бави производњом пчеларске опреме, прибора, заштитне опреме, лекова за пчеле(једини у Србији), хране за пчеле и пчелињим производима.

Tagovi

Komentari (0)