Анимирани концерт Београдске филхармониjе

Концерт почиње тачно у 20.30, а капиjе за пикник ће бити отворене три сата раниjе.

 

 Koncert na otvoreno BGF 2017, dirigent Gabrijel Felc.jpg

 

Све jе спремно за Дизни Фантазиjу уживо – бесплатни концерт на отвореном Београдске филхармониjе, заjедно са шефом-диригентом Габриjелом Фелцом, коjи ће се одржати у недељу 23. jуна 2019. године. На традиционалном филхармониjском пикнику на Ушћу, публика ће уживати у наjлепшем анимираном спектаклу свих времена уз чувене нумере класичне музике коjе ће оркестар уживо изводити испод великог екрана. Концерт почиње тачно у 20.30, а капиjе за пикник ће бити отворене три сата раниjе.

publika na koncertu BGF 2017..jpg

 

Као и до сада, музички пикник се одржава у новобеоградском блоку 13, а улази на концертну локациjу биће из Улице Ушће и Булевара Николе Тесле коjи ће бити затворен за саобраћаj. Поред централног, огромног екрана, биће обезбеђена jош два бочна како би велики броj публике коjи се очекуjе могао да ужива у Дизниjевом анимираном ремек делу док филхармоничари свираjу наjлепше нумере класичне музике.

 

Dizni fantazija final.png

Филхармониjа позива публику свих генерациjа, не само из Србиjе већ из региона да дође да ужива на бесплатном концерту на отвореном jер се Дизни фантазиjа уживо изводи први пут на нашим просторима, и то на месту где ће се градити нова зграда Београдске филхармониjе.

На концертну локациjу забрањен jе унос стакла, лименки и металног прибора за jело, а све корисне информациjе могу се пронаћи на саjту институциjе https://www.bgf.rs/dizni-fantazija-uzivo-svi-detalji-na-jednom-mestu/.

Tagovi

Komentari (0)