Анђелка Прпић по други пут у Старој Пазови

Центар за културу Стара Пазова и у претпоследњем месецу 2019. године публици препоручује неколико филмова, позоришних представа, изложби и музичких програма.

 Andjelka Prpic.jpg

Јуче и данас деца из Полетарца у Новој и Старој Пазови одгледала су балетску представу "Златокоса", док ће 19.новембра ученици основних школа имати прилике да виде "Вилинску кочију" Крушевачког позоришта. 8.новембра Економско-трговинска школа Вук Караџић и основна школа Пинки прославиће свој Дан школе свечаним програмима у Позоришној сали.

Популарна глумица Анђелка Прпић крајем месеца доноси публици монодраму Шта ме снађе", док ће АП Мирко Таталовић Ћира у С.Пазови извести хуманитарну представу 30.новембра с циљем прикупљања средстава за куповину ЦТГ апарата .Традиционални фестивал словачких песама "Распевани Срем" ове године бележи своје 20-то издање и биће одржан 24.новембра у Позоришној сали уз учешће бројних интерпретатора словачке народне песме.

У холу Позоришне сале током овог месеца биће одржан и циклус камерне музике, изложба фотографија и промоција књига. У Галерији "Мира Бртка" у Старој Пазови у току је изложба фотографија младе уметнице Иване Костић из Београда, као и приказивање филма "Екипа" у локалним биоскопима.

Tagovi

Komentari (0)