АМЕРИЧКИ ФУДБАЛ: Вепрови надиграли Индиjанце у Инђиjи

 aSrbija_americkifudbal_2_4.jpg

У дербиjу трећег кола Прве лиге Србиjе Крагуjевац Wild Boarsi су триjумфално окончали неугодно гостовање Индиjанцима у Инђиjи – 30:21 (0:0, 14:7, 6:7, 10:7).

Од самог почетка показало се да Индианси спадаjу у три тренутно наjбоље екипе у земљи и да ће бити тврд орах за шампиона. Ипак, Крагуjевчани су током целог сусрета били у вођству и сасвим заслужено наставили триjумфални низ.

aSrbija_americkifudbal_2_2.jpg

После за све актере изненађуjуће кратке прве четвртине коjа jе након два кратка драjва оба тима завршена без поена, Далтон Оливер jе са енд зоном споjио Страхињу Степовића, за први од три тачдауна овог тандема. Индиjанци су одмах одговорили пасом Блера Блека ка Горану Зецу, али се Џошуа Кезада кратким трчањем побринуо да гости на полувреме оду са вођством – 14:7.

По повратку са одмора Блек jе поново пронашао Зеца, али су Оливер и Степовић одмах спремили одговор – 20:14.

aSrbija_americkifudbal_2_3.jpg

На старту последње деонице Вепрови су побегли на два поседа филд голом Петра Гоића, да би се домаћи помало срећно вратили у игру. Наиме, Блек jе упутио пас ка Зецу, сеjфти Вепрова Бернардини дефлектовао лопту, а она се у енд зони одбила до Александра Борковића (23:21). У финишу сусрета Крагуjевчани су победу учинили jош убедљивиjом, када jе Степовић поново умакао Зецу за коначних 30:21.

Пред Крагуjевчанима jе jош jедна у низу важних утакмица, против Moscow Patriotsa, у другом колу CEFL лиге, коjа ће се одиграти на jедном од омиљених терена симпатизера Вепрова, стадиону ФК Сушица, у суботу од 14 часова.

aSrbija_americkifudbal_2_1.jpg

Преостали резултати трећег кола: Belgrade Blue Dragons – Кикинда Mammoths 30:22, Вукови Београд – Бор Golden Bears 46:0, Sirmium Legionaries – Jагодина Black Hornets 15:28.

Tagovi

Komentari (0)