Амерички фудбал: Вепрови одрадили камп на Златибору

Током протеклог викенда, шампиони Србиjе у америчком фудбалу, Супернова Крагуjевац Wild Boarsi, одрадили су тренинг камп на Златибору.

 zlatibor 2-min.jpg

Око 50 Вепрова боравило jе на српскоj планинскоj лепотици од петка до недеље, а база им jе била Хотел „Монс“, где су имали фантастичне услове за одмор од напорних тренинга, али и за тактичку припрему на такозваним учионицама.

Крагуjевчани су ове припреме искористили максимално. Одрадили су четири тренинга, одржали неколико тактичких састанака и што jе наjважниjе, градили тимски дух.

- Камп jе протекао више него сjаjно. Стварно сам презадовољан одзивом играча, посвећеношћу и фокусом. Имплементирали смо доста нових ствари, посебно оне битне за оваj систем у нападу, као и у одбрани. Играчи су фантастично тренирали с обзиром на фреквенциjе тренинга и сви су били веома одговорни. Желео бих да похвалим организациjу целог кампа и услове у хотелу коjи су заиста фантастични и свака част Управи и људима коjи су нам омогућили да одрадимо оваj камп – рекао jе Ђорђе Тимотиjевић, тренер офанзивне линиjе Вепрова.

zlatibor-min.jpg

Да jе одлазак на Златибор био пун погодак потврђуjу и играчи деветоструког шампиона Србиjе.

- И више сам него задовољан свим условима у хотелу, на терену и целокупним проjектом „Златибор 2020“. Сjаjна jе ствар што смо дошли овде, с обзиром на хаос коjи влада у држави. Сви момци су били врло дисциплиновани, вредно смо радили и доста напредовали у овом кратком периоду. Видели смо да млађи играчи могу да иступе и почну да играjу сениорски фудбал. Надам се да ће ово постати традициjа и да ћемо одрађивати овакве кампове сваке године. Оваj камп ниjе био битан само због припрема за сезону, већ и због зближавања људи, да млађи играчи осете припадност Вепровима и да у будућности то пренесу на генерациjе коjе долазе – казао jе Филип Недељковић, jедан од капитена Дивљих вепрова.

Tagovi

Komentari (0)