Алпско скијање: Скиjаш Марко Вукићевић тренира на глечеру Saas Fee

Српски скиjаш Марко Вукићевић са своjим тимом, тренером Милошем Томићем и сервисером Миланом Пеjићем, налази се на десетодневним тренинзима спуста и супервелеслалома на шваjцарском глечеру Saas Fee. Вукићевић на надморскоj висини од 3.500 метара тренира са аустриjским и шваjцарским такмичарима из Светског купа. Док многе европске екипе имаjу потешкоће са проналажењем стаза за тренинге брзих дисциплина, српски скиjаш jе добио могућност да тренира са наjбољим екипама у врхунским условима, на одлично припремљеноj стази.

 Foto Pentaphoto.jpg

фото: Pentaphoto

- Захвалан сам шваjцарскоj и аустриjскоj екипи jер су ми омогућили да тренирам на њиховоj стази, у идеалним временским условима. Тренинзи су организовани као на трци, стаза jе целом дужином заштићена мрежом, постављени су сатови за мерење брзине, имамо и могућност видео анализе после скиjања.

Foto Privatna arhiva.jpg

Приватна архива

На терен износим више пари скиjа, како бих тестирао коjе су наjбрже. Ово су моjи први тренинзи спуста у новоj сезони. У кондициjи сам, на тренинзима сам брз, што ми даjе вољу и самопоуздање за предстоjеће трке Светског купа – изjавио jе Вукићевић.

 

Tagovi

Komentari (0)