7. МЕЂУНАРОДНИ САJАМ СПОРТА 2018. – “ПУТ УСПЕХА”

PREDSTAVLJANJE SPORTOVA.jpg 

 

ОСС на штанду А 1 – 3 – у суботу и недељу мечеви Мини лиге

 

Спортски савез Србиjе, под покровитељством Министарства омладине и спорта Србиjе, организуjе 7. Међународни саjам спорта – “Пут успеха”, коjи ће се одржати у хали 1 “Београдског саjма” 23 – 25. новембра.

Изложбени део Одбоjкашког савеза Србиjе биће смештен на штанду А 1 – 3, где ће посетиоци видети део из богате колекциjе медаља и пехара националних одбоjкашких репрезентациjа, уз посебан осврт на такмичења у 2018. и сjаjне резултате сениорских репрезентациjа Србиjе на Светским првенствима, када су одбоjкашице освоjила злато на СП у Jапану, док су одбоjкаши били четврти на СП у Италиjи и Бугарскоj.

У суботу и недељу, 24. и 25. новембра, на одбоjкашком терену испред штанда ОСС, играће се утакмице Мини лиге (девоjчице и дечаци рођени 2008. и млађи) у организациjи Одбоjкашког савеза Београда.

Саjам спорта ће свечано бити отворен сутра (петак, 23. новембар) у 12.00 часова. Улаз jе слободан, а програмом активности предвиђене су демонстрациjе различитих спортова свакога дана од 10.00 – 19.00 часова. Свечано затварање предвиђено jе за недељу, 25. новембар у 17.30 часова.

Komentari (0)