ОТПОЧЕЛО ПРВЕНСТВО СРБИJЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 50 КМ, 100 КМ И 24 САТА

Започета борба са временом и километрима

На Палићком jезеру у предивном амбиjенту поред Палићког jезера данас jе тачно у 12.00 часова, стартом трке на 24 сата, отпочело Првенство Србиjе у ултрамаратону за сениоре и сениорке на 50 километара, 100 километара и на 24 сата, коjе се реализуjе у оквиру традиционалног међународног 16.-ог Ултрамаратона Палић.

Start-Prvenstva-scaled.jpg

Првенство Србиjе у ултрамаратону привукло jе пажњу jавности и коjа jе позитивно окарактерисала оваj спортски догађаj, отпочето jе интонирањем химне Републике Србиjе. Такмичење jе своjим говором отворила чланица Градског већа Града Суботице Чила Голи, коjа jе пожелела срећу свим учесницима манифестациjе.

Трка на 100 километара стартоваће тачно у поноћ, док такмичари на Првенству Србиjе на 50 километара стартуjу сутра уjутро у 06,00  часова.

Проглашење наjбољих такмичара и такмичарки следи након завршетка свих трка сутра у недељу 05. jуна од 12,30 часова испред Велике терасе.

Технички делегат Српског атлетског савеза на Првенству Србиjе jе Горан Чегар, коjи jе уjедно и технички координатор за припрему и реализациjу активности. Суђење на такмичењу спроводе лиценциране судиjе из Збора атлетских судиjа из Сремске Митровице и судиjе из Удружења атлетских судиjа Суботице. Технички организатор Првенства Србиjе jе УК Палиго Палус Палић на челу са Елв

 

Tagovi

Komentari (0)