Монодрама  - Желим да живим - из Санкт Петербурга на сцени Народног позоришта Ниш

Истакнут мајстор руског глумишта, маестрални Сергеј Паршин из чувеног Националног драмског театра Русије ,,Александрински” из Санкт Петербурга, извешће пред нишком публиком монодраму „Желим да живим“ 25. септембра у 20.00.

 Screen shot 2023-09-15 at 13.38.30.png

Ово је четврта соло представа из циклуса „Монолози у царском фоајеу“, истакнутих мајстора театра ,,Александрински”.

Дело се базира на причама Степана Писахова, дневницима Бориса Шергина, одломку из романа Михаила Шолохова „Они су се борили за отаџбину“ и одломку из романа Василија Шукшина „Дошао сам да вам дам слободу“. 

Монодрама „Желим да живим“ нуди дубоки увид у разноликост и богатство живота које се једино може изразити песмом, страственом чежњом за немогућим, ономе што би могло бити и романтичном надом да се досегне дуга. 

140615_Parshin-16.jpg

Сергеј Паршин ће сцену делити са бендом који ће додатно обогатити ово јединствено изођење, а публика ће моћи да прати представу уз титл на српском језику. Представа траје 1 сат и 10 минута. 

Цена карте је 700 динара, док за студенте, ђаке, пензионере и организовану продају цена карте износи 500 динара. Карте се могу купити на благајни позоришта, радним даном од 10.00 до 20.00.Tagovi

Komentari (0)