ОДБОЈКА - Тренинг у теретани и поподневни одмор за одбоjкаше Србиjе

СЕНИОРИ – XXXИИИ ОИ 2024.

Мушка сениорска репрезентациjа Србиjе тренирала jе данас само jедном у Токиjу и то у теретани, у оквиру припрема за утакмице Б групе квалификациjа за ОИ 2024. Сениори Србиjе су добили слободно после подне пре два тренинга у дворани коjи их очекуjу у четвртак и петак.

TER 1.jpg

Данашњи тренинг jе одрађен у теретани дворане Метрополитен, коjа се налази у непосредноj близини Олимпиjског стадиона у Токиjу.

На стадиону су свечано отворене и затворене Олимпиjске игре 1964, на коjима jе први пут игран одбоjкашки турнир у обе конкуренциjе.

Такође, 1991. на СП у атлетици тада репрезентациjа Jугославиjе jе постала прва бела штафета (Деjан Jовковић, Ненад Ђуровић, Исмаил Мачев, Слободан Бранковић) коjа jе трчала испод 3 минута (2:59,95) у полуфиналу трке 4 x 400 метара, а у финалу су заузели 4. место.

Исте године у децембру фудбалери Црвене звезде су победили у Интерконтиненталном купу чилеански Коло Коло са 3:1 на Олимпиjском стадиону у Токиjу.

Сениори Србиjе ће у дворани Jоjоги, у 1. колу, у суботу, 30. септембра играти против Турске од 6.00 часова по нашем времену.

Србиjа ће у 2. колу, у недељу, 1. октобра играти против Туниса од 6.00 часова по нашем времену, а у 3. колу, у уторак, 3. октобра против Египта од 6.00 часова по нашем времену. У 4. колу, у среду, 4. октобра, Србиjа ће играти против Финске од 6.00 часова по нашем времену, а у 5. колу, у петак, 6. октобра против Jапана од 12.25 часова по нашем времену. Србиjа ће у 6. колу, у суботу, 7. октобра играти против САД од 9.00 часова по нашем времену, а у последњем, 7. колу, у недељу, 8. октобра против Словениjе од 9.00 часова по нашем времену.

Све утакмице турнира квалификациjа за ОИ директно ће преносити ТВ Спорт Клуб.

 

Новица Сарић

Tagovi

Komentari (0)