ОДБОЈКА - Почиње одброjавање до почетка турнира

СЕНИОРИ – XXXIII ОИ 2024.

Мушка сениорска репрезентациjа Србиjе jе у Токиjу данас одрадила и четврти тренинг у оквриу припрема за утакмице Б групе квалификациjа за ОИ 2024. 

 TAKANAVA-3.jpg

Током преподнева срспка ексепедициjа се са 22. преселила на 15. спрат хотела Шинагава, а потом одрадила jош jедан жесток тренинг у дворани.

За сутра jе предвиђен сам тренинг у теретани, а практично jе већ почело одброjавање до почетка турнира, коjи ће стартовати у суботу, последњег дана септембра.

Сениори Србиjе ће у дворани Jоjоги, у 1. колу, у суботу, 30. септембра играти против Турске од 6.00 часова по нашем времену.

Србиjа ће у 2. колу, у недељу, 1. октобра играти против Туниса од 6.00 часова по нашем времену, а у 3. колу, у уторак, 3. октобра против Египта од 6.00 часова по нашем времену. У 4. колу, у среду, 4. октобра, Србиjа ће играти против Финске од 6.00 часова по нашем времену, а у 5. колу, у петак, 6. октобра против Jапана од 12.25 часова по нашем времену. Србиjа ће у 6. колу, у суботу, 7. октобра играти против САД од 9.00 часова по нашем времену, а у последњем, 7. колу, у недељу, 8. октобра против Словениjе од 9.00 часова по нашем времену.

Све утакмице турнира квалификациjа за ОИ директно ће преносити ТВ Спорт Клуб.

 

Новица Сарић

Tagovi

Komentari (0)