Обустава саобраћаја на државном путу II А реда број 209

Обустава саобраћаја на државном путу II А реда број 209,

деоница Берановац – Гоч, насељено место Јовац

 

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да ће 25.10.2019. године и 26.09.2019. године, у временском периоду од 09.00 до 11.00 часова и од 13.00 до 15.00 часова, на снази бити обустава саобраћаја због асфалтерских радова на државном путу II А реда број 209, деоница Берановац – Гоч, насељено место Јовац.

 

Алтернативни путни правац за време извођења радова је преко Врњачке Бање и  Гокчанице.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 

 

 

Радови на делу државног пута I А реда број 1,

деоница мост „Газела“ - аеродром „Никола Тесла“

 

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да ће се 24.10/25.10.2019. године, у временском  периоду од 22.30 до 03.00 часа, на  делу државног пута I А реда број 1 (градски део), од моста „Газела“ до аеродрома „Никола Тесла“, изводити радови на постављању државних заставица Републике Конго и Републике Србије.

Радови ће се изводити у покрету, у претицајној саобраћајној траци, и биће обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 

 putevi_srbije_2.png

Задржавања возила на наплатним станицама

 ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима Републике Србије.

 

Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.                                                                                                                                                          У складу са Законом о путевима, управљач јавног пута, Јавно предузеће „Путеви Србије“, дужно је да обавештава јавност и кориснике јавних путева о стању и проходности тих путева преко средстава јавног информисања. У складу са тим, молимо Вас да приликом објављивања информација из овог саопштења, као извор информација наведете Јавно предузеће „Путеви Србије”.

 

С поштовањем и хвала,

Јавно предузеће „Путеви Србије

Tagovi

Komentari (0)