Општина Гроцка на 40. Међународном сајму туризма у Београду „Гроцка на Дунаву – oсам миленијума добродошлице“

Opstina_Grocka.jpg 

 

 

У сврху промоције туристичких и културних капацитета градске општине Гроцка, познате по природним лепотама, културној баштини, винчанској култури и невероватних осам миленијума континуитета живљења на локалном терену, ГО Гроцка се на Броградском сајму туризма представља у недељу, 25. фебруара од 14 часова у Хали 4 под слоганом „Гроцка на Дунаву – осам миленијума добродошлице“.

У сарадњи са Секретаријатом за привреду града Београда и Туристичком организацијом Београда, „Осам миленијума добродошлице“ у Гроцкој уз поздравну реч Драгољуба Симоновића, председника општине Гроцка, представиће својим наступима и излагањима археолог Драган Јанковић, кустос Музеја града Београда на Археолошком налазишту„Бело брдо“ у Винчи, КУД „Стеван Штрбац“ из Врчина који је претходне године обележио  90. година трајања, и награђивани етно вокал – млада Ања Михајловић из Заклопаче.

Културно-туристички видео материјал „Гроцка над Дунаву“ употпуниће доживљај лепоте старе вароши крај Дунава, уз гастрономску понуду у потпуности домаћих производа које су приредиле вредне домаћице из Дражња и Лештана, и учешће познатих винарија овог краја као што су Огледно добро Радмиловац, подрум Вагић

У циљу промоције туристичких и културних капацитета Градске општине Гроцка, представљање Општине праћено је штампаним материјалом „Гроцка – тамо где је све почело“који у слици и речи приказује могућности квалитетног провођења времена на копну и реци у Гроцкој – уз културна добра и локалитете, манифестације и излетничке садржаје.

Добро дошли!

Tagovi

Komentari (0)