ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

Филијала Националне службе за запошљавање из Врања и испостава у Владичином Хану, уз подршку општине Владичин Хан, данас је у Тренинг центру "CONNECTION" организовала сајам запошљавања. У организацији је учествовао и "Локални савет за запошљавање". 

img200520221.jpg

На првом овогодишњем сајму запошљавања учествовало је 17 послодаваца из Владичиног Хана и Сурдулице, са којима су незапослени разговарали о пословима које нуде и условима рада.

img200520222.jpg

Послови који се нуде су из обалсти ауто индустрије, телекомуникација, дрвопрерађивачке производње, конфекције, механике, саобраћаја и угоститељства, а послодавци су исказали потребу за упошљавањем око 500 радника различитих профила.

Потребни су економисти, техничари осигурања, монтажери, столари, радници на аутоклаву, оператери у производњи – у области ауто индустрије, конобари, механичари за расхладне уређаје итд.

img200520223.jpg

Током разговора са послодавцима, заинтересовани су имали прилику да се представе, изнесу своје професионалне карактеристике, оставе утисак, уђу у ужи избор кандидата или на лицу места договоре услове запошљавања.

Такође, посетиоци су имали могућност да на овом сајму лично предају пријаву за запослење и радну биографију (CV) за већи број слободних радних места према властитом избору.

Tagovi

Komentari (0)