Одржано општинско такмичење у стоном тенису за основне и средње школе

Савез за школски спорт ИН у сарадњи са Установом  „Спортски центар“ из Инђије организовао је општинско првенство у  стоном тенису за основне и средње школе. Првeнство је квалификационо за Окружно првенство које ће се одржати у Шиду.

 opstinsko stoni tenis.jpg

Најуспешнија екипа код дечака је ОШ „Петар Кочић“ , другопласирана екипа je ОШ „Душан Јерковић“ док је треће место изборила ОШ „Бранко Радичевић“ из Марадика.

Појединачно, најуспешнији је био Новак Ђаниш из ОШ „Јован Поповић“, друго место изборио је Михајловић Стојан а треће место заузео је Радован Миловановић, обојица из ОШ „Душан Јерковић“ из Инђије.

Код девојчица најуспешнија је била екипа ОШ „Петар Кочић“ из Инђије, другопласирана је била екипа ОШ „Ружа Ђурђевић Црна“ из Чортановаца.

Појединачно најуспешнија је била Анђела Мандић из ОШ „Петар Кочић“ из Инђије док је друго место изборила Ања Ђумић из ОШ „Петра Кочић“ из Инђије а треће Милица Симоновић из ОШ „Ружа Ђурђевић Црна“ из Чортановаца.

Код средњих школа најуспешнија у мушкој и женској конкуренцији била је СШ „Др Ђорђе Натошевић“ из Инђије . Појединачно најуспешнији код омладинаца био је Марко Николић из СШ „Ђорђе Натошевић“, друго место изборио је Марко Дрча а треће Кикола Мишковић из инђијске Гимназије.

Код девојака прво место изборила је Петковић Јулијана, друга је била Тома Тамара а трећа Емилија Ристић, све три ученице Гимназије из Инђије.

Најуспешније екипе и појединци путују у Шид на окружно првенство које се одржава у 16. и 17. октобра у Шиду.

 

Tagovi

Komentari (0)