Одржан Мини – тини фест

Ананстасија Бокан, ученица VI разреда Основне школе “23. октобар” у Голубинцима победница је Дечјег музичког фестивала “Мини – тини фест” у Старој Пазови који се по 18. пут одржао у организацији старопазовачког Центра за културу под покровитељством општине Стара Пазова.

 Mini Tini Fest 2019.jpg

Анастасија Бокан се представила са песмом “Ето то се љубав зове”, а припремала ју је наставница музичке културе Дубравка Ћаћић. Победница у мини категорије је Анђела Адамовић, ученица IV разреда ОШ “Бошко Палковљевић Пинки” у Старој Пазови која је извела композицију под називом “Тата пере судове”, док је у тини категорији најбоља била Тамара Јовановић, ученица VII разреда ОШ “23. октобар” у Голубинцима која је отпевала песму под називом “Хакер мога срца”.

Победничке статуе и плакете за учешће девојчицама златног гласа уручила је помоћница председника општине Стара Пазова Наташа Мићић. Фестивал је окупио око 400 учесника из 10 основних школа са територије општине са којима је радило 20 музичких педагога, а водитељ програма био је Миња Субота.

Tagovi

Komentari (0)