Одржан Куп Војводине за каратисте у препуној инђијској спортској хали

Спортска хала у Инђији била је пуна са око 500 квалификованих такмичара и још толико гледалаца у публици који су будно пратили Куп Војводине у карате спорту за наде и пионире.

 KUP VOJVODINE NADE I PIONIRI INDJIJA 2019.jpg

Каратисти инђијског Железничара окитили су се са прегршт медаља. Млади борбаши „Жеље“ су оправдали поверење тренера Николе Мандића, наиме прво место изборио је Стефан Бјељац у борбама категорији -45кг, друго место и сребрну медаљу освојио је Лука Поповић у категорији - 50 кг, трећа места изборили су Филип Лазић у категорији до 35 кг, Вук Малић у категорији + 50кг и Лука Митрић у категорији +45кг. 

У катама су остварени одлични пласмани, наиме Стефан Бјељац се окитио златом у апсолутној категорији, док су трећа места изборили Маша Нинковић код нада, Тамара Станковић код пионира док су бронзу у класи Б изборили Алекса Лајбеншпергер и Филип Лазић као и Јован Поповић у класи Д.

На корак до победничког постоља били су Огњен Лукач  у борбама као и Дуња Стојиљковић, Теодора Чанковић, Лука Жарковић, Јана Никић, Нађа Љуковчанин и Милош Малић, у катама.

Tagovi

Komentari (0)