Одложен концерт на отвореном Београдске филхармониjе – нови датум 30. jун!

Дизни Фантазиjа уживо биће изведена недељу дана касниjе, 30. jуна у 20.30

 Fantasia NOVI DATUM 1200x1200.jpg

Због наjављених временских непогода и црвеног метео аларма како jе упозорио Републички Хидрометеоролошки завод Србиjе, концерт на отвореном Београдске филхармониjе се одлаже за недељу дана и одржаће се у недељу, 30. jуна на Ушћу. Иако jе све било спремно за извођење Дизниjеве Фантазиjе уживо, Филхармониjа jе одлучила да изузетно компликовану продукциjу помери за наредни викенд.

Са жељом да не разочара броjну публику коjа jе жељно ишчекивала Трећи концерт на отвореном, а поготово због наjмлађих коjе jе позвала да уживаjу у Дизниjевоj Фантазиjи, Филхармониjа jе донела тешку одлуку да концерт помери, и успела да у овако кратком року, гигантску продукциjу помери за недељу дана, уз разумевање иностраних партнера да jе оваj догађаj важан не само за Београд већ за целу земљу и регион.

“Да ово ниjе концерт на коме се очекуjе толико пуно деце, потпуно бих мирно подсетио да jе и на Вудстоку падала киша и никоме ниjе сметала. Али ово jе специфичан догађаj на коjи долази пуно беба и клинаца, и управо смо због њих донели ову одлуку, да сачекамо наредну недељу за Дизниjеву Фантазиjу”, рекао jе директор Београдске филхармониjе Иван Тасовац.

Тако ће Филхармониjа дочекати десетине хиљаде људи из свих краjева земље, заjедно са шефом-диригентом Габриjелом Фелцом на традиционалном филхармониjском пикнику на Ушћу недељу дана касниjе – 30. jуна уз наjлепши анимирани спектакл свих времена и чувене нумере класичне музике коjе ће оркестар уживо изводити испод великог екрана.

 

Tagovi

Komentari (0)