Одбоjкашице "Jединства" и "Омладинца" на приjему код председника општине

 Slobodan Stankovic.jpg

 

 

 

 

 

 

Аутор текста: Слободан Станковић

 

 

 

 

Odbojkašice Jedinstva i Omladinca sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem.jpgНа слици: Одбоjкашице "Jединства" и "Омладинца" са председником општине Ђорђем Радиновићем 

 

Поводом успеха коjе су одбоjкашице Jединства и Омладинца оствариле у претходноj такмичарскоj сезони, председник општине Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, примио их jе у згради општине и том приликом уручио пригодне поклоне. 

Одбоjкашице Jединства вицешампионке су Србиjе, а jуниорке Омладинца прваци Србиjе у своjоj конкуренциjи што jе био повод за организовање свечаног приjема у згради општине. Председник општине, Ђорђе Радиновић, подсетио jе на све досадашње успехе девоjака и уручио им пригодне поклоне.

Председник одбоjкашког клуба "Jединство", Богдан Мамузић, посебно се захвалио одбоjкашицама на успесима коjе остваруjу како у клубу, тако и у школским такмичењима.

Одбоjкашице су сложне у томе да им овакви знаци пажње даjу подстрек да остваруjу jош боље резултате и извоjеваjу нове победе у наредном периоду. 

Општинска управа препознаjе значаj оваквих успеха и настоjи да и даље улаже у спорт како би клубови били jош успешниj. С тим циљем у току jе изградња хале у Старим Бановцима, а ове године у плану jе изградња школске хале у Новоj Пазови, као и у Староj почетком следеће године.

Слободан Станковић

 

Tagovi

Komentari (0)