Одбојка: Жреб за Лигу шампиона у петак

ЦЕВ – ГАЛА ВЕЧЕ 2018.

 

M CL - NOSIOCI.jpg

 

Жреб за групну фазу Лиге шампиона 2019. у обе конкуренциjе одржаће се у петак, 2. новембра од 18.00 часова у у хотелу Хилтон у Будимпешти, уз директне преносе на: https://www.youtube.com/user/CEVolleyballhttps://www.facebook.com/CEVolleyballCL i https://www.laola1.tv/en-int/livestream/2018-11-02-volleyball-cev-champions-league-men-len

ЦЕВ jе одредио и носиоце група у обе конкуренциjе.

Након жреба уследиће традиционално Гала вече ЦЕВ.

Z CL - NOSIOCI.jpg

 

На свечаности у главном граду Мађарске биће додељене награде за животно дело и ЦЕВ такмичење године, биће изабрани наjбоља одбоjкашица и одбоjкаш Европе, као и наjбољи тренери у обе конкуренциjе. Наjбољи у беацх – воллеy у текућоj години добиће признања “Краљице и краљеви плаже, а биће додељено и специjално признање за изванредна достигнућа у млађим категориjама.

У Будимпешти ће сутра (четвртак, 1. новембар) бити представљени домаћини првенстава Европе 2019. у обе категориjе. Први пут у историjи ЕП ће се одиграти у 4 земље. У конкуренциjи одбоjкашица домаћини ће бити Турска, Пољска, Мађарска и Словачка, а у конкуренциjи одбоjкаша Француска, Словениjа, Белгиjа и Холандиjа.

 

 

  Новица Сарић

 

 

Tagovi

Komentari (0)