Одбојка: Воjводина НС семе у среду у Ремсу против Шомона

СЕНИОРИ – ЛИГА ШАМПИОНА 2019.

 

 VOJVODINA.jpg

 

Воjводина НС семе, првак Србиjе и победник Банка Поштанска штедионица Супер лиге, играће у одлучуjућем, 3. колу квалификациjа за Лигу шампиона 2019. против француског Шомона. Први меч ће се одиграти у среду, 7. новембра од 20.30 часова у Ремсу, уз директне преносе на ТВ Спорт Клуб ХД и www.laola1.tv(https://www.laola1.tv/en-int/livestream/chaumont-vb-52-haute-marne-vojvodina-ns-seme-novi-sad-len).

Реванш утакмица ће се одиграти у уторак, 13. новембра од 20.00 часова у дворани СПЦ Воjводина у Новом Саду, уз директне преносе на ТВ Спорт Клуб и www.laola1.tv (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/vojvodina-ns-seme-novi-sad-chaumont-vb-52-haute-marne-len).

По пропозициjама ЦЕВ, за победе од 3:0 и 3:1 победник добиjа 3 бода. Уколико се меч заврши резултатом 3:2, победник добиjа 2, а поражени 1 бод. Уколико обе екипе имаjу исти броj победа и бодова, о укупном победнику одлучуjе “златни сет”, коjи се игра одмах по завршетку друге утакмице. “Златни сет” се игра до 15 поена.

Одлуком Административног Борда ЦЕВ укинути су технички таjм – аути.

Победник дуела 3. кола квалификациjа Воjводина НС семе – Шомон играће у Ц групи Лиге шампиона 2019. са руским Зенитом из Санкт Петерсбурга, немачким Фридрихсхафеном и словеначким АЦХ Волеjом из Љубљане.

 

 

  Новица Сарић

 

Tagovi

Komentari (0)